2017_FM_Logo_1

 

הסטייק המושלם מתחיל בחיתוך מושלם….

 בקש בשר עם שומן מפוזר בצורת שיש  ובעובי של כ 2.5 ס”מ.

השומן פועל כמרכך בשר טבעי ובזמן הבישול ישמור על לחות הבשר ועסיסיותו.

לפני הנחת הבשר הפעל את גריל הבישול 5-10 דקות עם מכסה עליון סגור , הנח את הסטייק מעל מבער האינפרה אדום  בערך כשני דקות בכול צד באופן זה ייצרב הבשר בחלק החיצוני וישמור על העסיסיות בתוכו וזה ייתן לך את הבשר ה  “rare” המושלם.

לקבלת סטייק במצב “medum”  העבר את הסטייק לבישול מעל למבערים הצינוריים לשני דקות נוספות בכול צד. לקבלת סטייק במצב “well done”  העבר את הסטייק לבישול מעל למבערים הצינוריים לשלוש דקות נוספות בכול צד.